Vijesti

Alhambra, Augusta - Mali Lošinj proljeće 2015.


Otvorena 2015

Smješten u srcu Kvarnera, zaljeva poznatog po kristalno plavom moru, otok Lošinj nudi prirodne ljepote od kojih zastaje dah. Idilično okruženje park-šume Čikat, zaštićene od vjetrova visokim borovima, agavama i palmama, predstavlja savršen izbor za uživanje u vrhunskom komforu jednog od najluksuznijih hotela na Lošinju. Dobrodošlicu Vam žele Boutique Hotel Alhambra i Vila Augusta!

Hotel Alhambra je sofisticirani boutique hotel s pet zvjezdica karakteristične arhitekture austro-ugarske vile sagrađene prije više od stotinu godina. Ovaj izvanredni hotel zasigurno je jedan od najšarmantnijih na Lošinju, mjesto u kojemu se atmosfera prošlih vremena na savršen način spaja s modernim komforom i visokom razinom usluga.


alhambra-4-995x343.jpg


Za goste istančanog ukusa navikle na vrhunsku personaliziranu uslugu i elegantni komfor, boutique hotel Alhambra je idilična destinacija. Njegova privatna plaža savršena je za uživanje u suncu i pogledu na more od ranog proljeća do kasne jeseni.

Bogat izbor probranih kulinarskih delicija, pića i dodatnih sadržaja, poput mogućnosti wellnessa u sobi, čine Alhambru jedinstvenim hotelom s ponudom po mjeri svakog gosta.

 

 

23. srpnja 2016.
 
 

Prilika

Pogledajte nekretnine koje su po našoj procjeni isplative za kupnju.

pogledaj sve

Izdvojeno

Pogledajte nekretnine koje su specifične zbog uređenja ili neke druge posebne karakteristike.

pogledaj sve

Posebno

Pogledajte nekretnine koje su izuzetno rijetko u prodaji.

pogledaj sve

Vijesti

pogledaj sve


A - Muzej i izložba Apoksiomena u Malom Lošinju
5. siječnja 2024., 00:00
Mali Lošinj
5. siječnja 2024., 00:00
Zasto se obratiti Agenciji za nekretnine
5. siječnja 2024., 00:00