Vijesti

Hidroavion za Lošinj


Lošinj hidroavionima povezan s kopnom


1334824289hidroavion.jpg


Lošinj hidroavionima povezan s drugim otocima i kopnom.

“Lošinj se misli povezati sa Rijekom, Pulom, Zadrom i Splitom, isto tako i sa Italijom i u perspektivi kao što je Rab povezan sa Zagrebom, isto tako i sa glavnim gradom. Dakle, to je ta neka mreža, ali ono što je možda u cijeloj priči najvažnije od svega je da postoji zainteresiranost da to bude cjelogodišnje, da se leti i po zimi. I to je nešto što mi podržavamo jer vrlo je jednostavno letjeti na dva mjeseca, kroz ljeto je to i isplativo, ali letjeti u studenom ili veljači nije baš tako jednostavno”, rekao je Marko Boras Mandić, zamjenik župana.

Gradonačelnik Lošinja Gari Cappelli rekao je da su već odrađeni brojni dogovori kojima su riješene prepreke u realizaciji projekta povezivanja Malog Lošinja hidroavionom s kopnom, te da se završetak radova planira do kraja travnja ove godine. Važno je napomenuti da svi dionici – Grad, Županija i investitor – projektu daju punu potporu.

“Znamo da smo 1926. godine imali hidroavion koji je vozio na liniji Zadar-Lošinj-Trst”, rekao je Cappelli zaključivši da je ovaj projekt samo nastavak duge tradicije povezivanja hidroavionima.

Izvor: Media servis

23. srpnja 2016.
 
 

Prilika

Pogledajte nekretnine koje su po našoj procjeni isplative za kupnju.

pogledaj sve

Izdvojeno

Pogledajte nekretnine koje su specifične zbog uređenja ili neke druge posebne karakteristike.

pogledaj sve

Posebno

Pogledajte nekretnine koje su izuzetno rijetko u prodaji.

pogledaj sve

Vijesti

pogledaj sve


A - Muzej i izložba Apoksiomena u Malom Lošinju
5. siječnja 2024., 00:00
Mali Lošinj
5. siječnja 2024., 00:00
Zasto se obratiti Agenciji za nekretnine
5. siječnja 2024., 00:00